Voor verwijzers

Welkom bij Jij&Co. Samen met jou – en de ouders – willen we het beste voor het kind. Jij&Co is een zorgcoöperatie met professionals die werken vanuit hun eigen praktijk én ambulant. Bij ambulante hulpverlening kan gedacht worden aan begeleiding van het gezin thuis, op school, in de sportclub of andere (omgangs)locaties – wat passend is voor het kind en het gezin. Wij zijn in verschillende regio’s gecontracteerd. Staat de regio waar u werkt er niet bij? Wij staan altijd open voor een maatwerkafspraak.

Naar de regio’s

Goed dat je er bent

Door jouw inzet, ondersteund door Jij&Co, werken we samen aan passende en op maat toegesneden hulpverlening. Ons werkveld is de jeugdhulpverlening met een creatieve, snelle en oplossingsgerichte aanpak.

Wij zijn een coöperatie van meer dan honderd zelfstandig werkende zorgverleners in de jeugdzorg. Deze actieve samenwerking is gericht op het leveren van kwaliteit, want onze cliënten waarderen onze inzet. Iedere professional heeft een beroepsregistratie, ISO-certificering en houdt zich aan de gestelde eisen van de Jeugdwet. Daarnaast hebben we een actieve kwaliteitscommissie die scherp blijft op onze activiteiten.

In welke regio’s is Jij&Co actief?

Wij zijn in verschillende regio’s gecontracteerd. Staat de regio waar jij werkt er niet bij? Wij staan altijd open voor een maatwerkafspraak.

Regio Alkmaar
– Alkmaar – Bergen – Castricum – Dijk en Waard (Heerhugowaard en Langedijk) – Heiloo – Uitgeest
Regio Zaanstreek-Waterland
– Beemster – Edam – Landsmeer – Oostzaan – Purmerend – Volendam – Waterland – Wormerland (Wormer) – Zaanstad
Regio de kop
– Den Helder – Schagen – Texel
Regio Haarlemmermeer
– Aalsmeerderbrug – Abbenes – Badhoevedorp – Beinsdorp – Boesingheliede – Buitenkaag – Burgerveen – Cruquius – Haarlemmerliede – Hoofddorp – Leimuiderbrug – Lijnden – Lisserbroek – Nieuw-Vennep – Oude Meer – Rijsenhout – Rozenburg – Schiphol-Rijk – Spaarnwoude – Vijfhuizen – Weteringbrug – Zwaanshoek – Zwanenburg
Regio Amstelland
– Diemen – Uithoorn – Ouderkerk aan de Amstel – Amstelveen – Aalsmeer

Hoe kies ik een hulpverlener?

Door zelf een hulpverlener te kiezen die jou aanspreekt, kies je voor de meest persoonlijke hulpverlener. Op deze manier krijg je jeugdhulp die bij je past.

hulp zoeken

Een goede match raakt de juiste snaar

Wij geloven in het belang van de klik tussen de cliënt en de professional. Op de matchingswebsite stellen alle zorgprofessionals zichzelf voor met een foto, een toelichting over hun specialisme en hun aanbod. Er staat vermeld welke zorgprofessionals direct of op korte termijn beschikbaar zijn, zodat de zorg op korte termijn gestart kan worden en er dus geen sprake hoeft te zijn van een wachttijd. Wij vinden het belangrijk dat het kind met de ouder op de matchingswebsite een keuze maakt. Uit ervaring blijkt dat dit wenselijk is in het belang van de samenwerking. Eventueel kan de cliënt een keuze maken in afstemming met jou als verwijzer.